top of page

SECOND HAND IS TWICE THE FUN

RETRO DESIGN VENLO - H (7).jpg
RETRO DESIGN VENLO - V (39).jpg

Top vintagemeubels

van top designers

Welkom in de wereld van Retro Design, waar alles draait om vintage meubels van alleen de beste kwaliteit. Retro Design is dé plek voor tweedehands meubels, lampen, kunst en accessoires van ontwerpers uit de jaren vijftig, zestig, zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Elk item wordt met zorg en aandacht geselecteerd en wanneer nodig weer in ere hersteld.

Retro Design koopt vintage meubels, lampen, kunst en accessoires in, gemaakt door bekende ontwerpers in de vorige eeuw.

Midcentury designers en items van:

Cees Braakman voor Pastoe, Verner Panton voor Louis Poulsen, Mart Visser voor Spectrum, Cadovius, Castelijn, Tomado, de Ster Gelderland, Radboud van Beekum voor Pastoe, Kho Liang Le, Pierre Paulin, Geoffrey, Harcourt voor Artifort, Artemide, Kosta Boda en Leerdam.

OOG VOOR DETAIL
 LIEFDE VOOR HET VAK

Het gezicht achter Retrodesign is Frans de Wit, van oorsprong meubelmaker. Frans is een echte vakman met een scherp oog voor kwaliteit en detail. Frans speurt het internet, beurzen en markten af op zoek naar de krenten uit de pap in de wereld van tweedehands meubels. Items die nog extra aandacht nodig hebben, knapt Frans zelf op; opnieuw fineren, herstofferen of een nieuwe laklaag geven. Pas als ze weer op hun best zijn gaan ze de verkoop in, op weg naar hun tweede leven. 

Heb jij een bijzonder meubel in huis staan dat je graag wil laten opknappen of laten stofferen? Frans helpt je bij het herstellen en vernieuwen van jouw meubel. Het stofferen, opknappen en repareren van meubels gaat altijd in overleg. Het herstellen kan op verschillende manieren, zowel het hout/fineerwerk van uw mooie teakhouten kast als ook het herstofferen van uw zitmeubel.

Retro_design_venlo-FransdeWit_edited.jpg

LOCATIE

Retro Design Venlo bevindt zich in het Limburgse pittoreske kloosterdorp Steyl. In de voormalige houtwerkplaats van de paters van het Missieklooster. In dit 900m2 grote gebouw is zowel de showroom als de houtwerkplaats van Retro Design te vinden. 

Wilt u graag een bezoekje brengen aan deze prachtige plek? Stuur dan gerust een bericht via ons contactformulier of bel naar +31 6 28 34 10 82.

Frans kijkt er naar uit U te ontmoeten!

1538043324.png
bottom of page