Second hand = Twice the fun

Het gezicht achter Retro Design

Het gezicht achter Retrodesign is Frans de Wit, van oorsprong meubelmaker. Frans is een echte vakman met een scherp oog voor kwaliteit en detail. Frans speurt het internet, beurzen en markten af op zoek naar de krenten uit de pap in de wereld van tweedehands meubels. Items die nog extra aandacht nodig hebben, knapt Frans zelf op. Pas als ze weer op hun best zijn gaan ze de verkoop in, op weg naar hun tweede leven.

Onderhoud en reparatie van meubels

Heb jij een bijzonder meubel in huis staan dat je graag wil laten opknappen? Frans helpt je bij het

herstellen van jouw meubel. Het opknappen en repareren van meubels gaat altijd in overleg.

Het herstellen kan op verschillende manieren, zowel het hout/fineerwerk van uw mooie teakhouten kast als ook het herstofferen van uw zitmeubel.


Heb je vintage meubels die weg moeten, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of overlijden? Frans komt graag bij je langs om te kijken of er items bijzitten die passen in de collectie van Retro Design.

Neem hiervoor contact op via info@retrodesignvenlo.nl of bel met 06-28341082.

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.