top of page

RETOURNEREN

Wij begrijpen dat het soms lastig is om goed in te schatten of het item in je interieur gaat passen. Het kan dan net even anders uitpakken dan je in gedachten had. Geen punt! Wij geven je daarom 14 dagen bedenktijd en de mogelijkheid om het item te ruilen of retourneren.

Benieuwd naar hoe dit werkt? Ruilen of retourneren hebben we voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Daar wij o.a gebruikte design items verkopen, doen wij ons uiterste best om de producten zo goed als mogelijk op te knappen. Echter kunnen we eventuele gebruikssporen door leeftijd en uitvoerig eerder gebruik niet uitsluiten. Mochten deze aanwezig zijn op zichtkanten van een item, of de werking van het item belemmeren, dan vermelden we dit altijd zo duidelijk mogelijk in de productomschrijving en laten we het zien op de productfoto's. Wil je graag extra informatie of detailfoto's? Neem dan contact op met ons via de contact pagina. Wij streven naar 100% transparantie.

Je kunt het product terugsturen en het aankoopbedrag terugkrijgen. Houd echter wel rekening met de volgende regels:

  • Meld je retour aan per e-mail naar info@retrodesignvenlo.nl en voeg daarbij 1 duidelijke foto van het item voor je dit toezendt, stuur vervolgens de track en trace code van het pakket mee, zodat wij weten dat je retour onderweg is.

  • Vul het herroepings instructieformulier in. Je kunt dit document hier vinden. Zorg ervoor dat dit document toegevoegd wordt aan de retourzending.

  • Stuur het artikel in de originele verpakking en verzenddoos naar het retouradres dat je tijdens het bestelproces hebt doorgekregen. Enkel retouren naar het juiste retouradres worden verwerkt.

  • De kosten voor de retourzending zijn altijd voor jezelf.

  • Na ontvangst van de retourzending, controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug indien goedgekeurd.

  • Wij accepteren alleen retouren die in dezelfde staat verkeren als dat wij deze naar je hebben verzonden.  Mocht het artikel zijn beschadigd, of is er zichtbaar onzorgvuldig of onkundig mee omgegaan dan accepteren we deze ten alle tijden niet.

  • Verzend altijd je retouren per verzekerde post, het risico op beschadiging bij een retourzending valt onder de verantwoordelijkheid van jou als klant.

  • Uiteraard kan je retouren ook zelf naar ons terugbrengen. Hier plannen wij graag een afspraak voor in.

  • Onvolledige retour aanvragen, welke dus niet correct of tijdig bij ons zijn aangemeld, niet zijn voorzien van 1 foto of zonder ingevuld formulier worden verzonden, kunnen wij helaas niet of niet tijdig in behandeling nemen.

Retouradres

Retro Design Venlo

Kloosterstraat 4,
5935 CB Steyl

Nederland

 

Retro Design Venlo is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten en behoud het recht om prijzen aan te passen.

bottom of page