Eetkamerstoelen van Pastoe

Deze eetkamerstoelen, ontworpen door Pastoe en alle vier in perfecte staat, maken je eetkamer tot een vintage pareltje. De stoelen zijn alleen als set verkrijgbaar.

Sixties nachtkastje

Op zoek naar een praktisch en stijlvol kastje voor naast het bed of als toevoeging aan je zithoek? Dit teak nachtkastje uit de sixties is precies wat je zoekt! Het kastje heeft een lade en een open ruimte om spullen in op te bergen. De pootjes zijn op een bijzondere manier afgewerkt en het nachtkastje verkeert in uitstekende staat.

Staande lamp Gepo

Deze echte seventies vloerlamp verkeert in prima staat en is helemaal naar jouw smaak aan te passen. De lampenkappen zijn verstelbaar waardoor je zelf bepaalt op welke plekken het licht terechtkomt. Deze staande lamp van Gebo geeft je alle vrijheid om regelmatig te variëren en te spelen met de verlichting in je interieur.

                                                                        Pagina 1-2

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.