Jaren 60 wandrek met lade

Ideaal als bijvoorbeeld sleutelrekje in de gang maar ook erg leuk als nachtkastje.

Vintage staatkundig globe SVH

Mooie vintage staatkundig globe uit de jaren 80.

Vintage Herda vloerlamp

Mooie Herda vloerlamp uit de 70er jaren met 2 lampen.

De lampen zijn verstelbaar in hoogte en richting.

Vintage wandlamp Gepo

Deze opvallende, gebogen vintage design wandlamp past in bijna elke inrichting. De metalen, bolle lampenkap en de boog zorgen voor een speels maar strak effect. Een stukje vakwerk van Gepo.

Vintage tafel jaren 50 met glazen blad

Mooie vintage tafel uit de jaren 50 met een decoratief blad met daarop een glazen blad. Poten zijn conisch en van teakhout. 

Vintage design salontafel van WEBE ontworpen door Louis van Teeffelen

Deze vintage design tafel is geproduceerd in de jaren 60 door WEBE en ontworprn door Louis van Teeffelen.Het onderstel is van massief teakhout en heeft de typische organische vormen zoals vele ontwerpen van van Teeffelen.Het blad is omkeerbaar met aan een zijde teakhout fineer en aan de andere kant formica laag in marmerprint. 

Vintage schoenenkastje

Vintage teakhouten schoenenkastje uit de 60er jaren. Eenvoudig kastje met 3 kleppen en koperen handgrepen. Achter iedere klep kunnen schoenen worden opgeborgen. 

Vintage vrijstaand wandmeubel Louis van Teeffelen

Dit vintage wandmeubel van Webe, uit de 50er jaren, is ontworpen  Louis van Teeffelen. Het meubel is modulair, d.w.z. dat de verschillende kastjes en planken uitwisselbaar zijn en mogelijkheid tot uitbreiden. Het meubel bestaat uit 3 staanders, 4 legplanken en 2 kastjes. De kastjes en legplanken zijn uitgevoerd in teak.

Vintage Wandrek Poul Cadovius

Vintage wandrek  Royal uit de 60er jaren , ontworpen door Poul Cadovius. Het is een prima maat die in ook in een modern interieur past. Alleen op een wand is dit zeker een eyecatcher.

Vintage Wandrek Poul Cadovius.

Vintage wandrek  Royal uit de 60er jaren , ontworpen door Poul Cadovius. 

Klein rek met 4 legplanken om jouw mooie verzameling op tentoon te stellen.

Rek is uitgevoerd in teak en bestaat uit:

Eetkamerstoelen van Pastoe

Deze eetkamerstoelen, ontworpen door Pastoe en alle vier in perfecte staat, maken je eetkamer tot een vintage pareltje. De stoelen zijn alleen als set verkrijgbaar.

Sixties nachtkastje

Op zoek naar een praktisch en stijlvol kastje voor naast het bed of als toevoeging aan je zithoek? Dit teak nachtkastje uit de sixties is precies wat je zoekt! Het kastje heeft een lade en een open ruimte om spullen in op te bergen. De pootjes zijn op een bijzondere manier afgewerkt en het nachtkastje verkeert in uitstekende staat.

Staande lamp Gepo

Deze echte seventies vloerlamp verkeert in prima staat en is helemaal naar jouw smaak aan te passen. De lampenkappen zijn verstelbaar waardoor je zelf bepaalt op welke plekken het licht terechtkomt. Deze staande lamp van Gebo geeft je alle vrijheid om regelmatig te variëren en te spelen met de verlichting in je interieur.

                                                                        Pagina 1-2

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.