top of page

VERZENDEN

 

Leuk dat je een bestelling bij ons wilt plaatsen of geplaatst hebt! 

Retro Design verzendt items over de hele wereld. Wil je een item graag internationaal laten bezorgen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via info@retrodesignvenlo.nl

Verzending binnen Nederland kost €55. Deze prijs kan lager uitvallen wanneer het om een kleiner pakket gaat dat ook met de post verstuurd kan worden. De prijzen kun je ten alle tijden vinden bij het item in de webshop.

Wij zorgen ervoor dat het item goed verpakt wordt, zodat we je kunnen verzekeren van hoge kwaliteit. We doen ons best de items zo snel mogelijk bij je te bezorgen met behulp van onze betrouwbare transportpartners. De gemiddelde levertijd is 1 tot 2 weken binnen Nederland en België. Hierover houden we je altijd goed op de hoogte.

De verzendkosten zijn voor begane grond leveringen door 1 persoon. Neem contact met ons op over leveringen op verdiepingen. Bij leveringen van grotere items vragen wij je ondersteuning.

Het ophalen van een bestelling is ook mogelijk. Dit scheelt weer bezorgkosten. Wanneer je deze optie selecteert dan nemen we na de bestelling zo snel als mogelijk contact op voor het maken van een ophaalafspraak op ons adres: Kloosterstraat 4,5935 CB Steyl (LI), Nederland.

bottom of page